diumenge, 7 de març del 2010

la segona adolescència


Ahir va ser una nit d'aquelles que fan història dins de la nostra colla. Ahir vam reviure una segona adolescència, amb tots els ingredients: festa sorpresa d'aniversari, molt i molt, però que molt alcohol, discoteca i patates fregides a quarts de set del matí. Ahir vam celebrar que una de nosaltres ja s'apropa a la trentena, però vam demostrar que encara estem molt joves.

Avui les meves amigues s'aixecaran per tornar-se a posar en posició horitzontal al sofà (com jo estic ara mateix), de tant en tant se'ls escaparà un riure incontrolat recordant anècdotes de la nit que apareixeran inconnexes entre buits mentals i trobaran flyers que no sabran per què ni on van recollir, però que misteriosament han aparegut dins les seves bosses.

Avui estaran convençudes que ahir vam viure una segona adolescència. Però dimecres, quan encara els duri la ressaca, començaran a dubtar-ho.


4 comentaris:

  1. Parla per tu, que jo, estic fresca com una rosa. Vale, vaig plegar abans, pero cuidao, que em vaig entregar als gintonics-edreams com la que més, així que convalida...

    ResponElimina
  2. els gintònics edreams? haha! el seagrams? ecs. qina mala elecció! sísí, estic orgullosa de tu, Nu! ara ja podem llogar el paio aquell q fa demos de ginstònics, eh!

    ResponElimina
  3. Cata giratòria amb "cuellos de botella" gintoniquera!!! Va ser molt divertit!! :D

    ResponElimina
  4. Eeeeh, què és això de 'cuellos de botella'. Merda, doncs sí que tinc buits mentals.

    ResponElimina